Szponzorokat keresünk!

Lehet arról vitatkozni, hogy hasznos-e az a munka, amit az Erdőkertesi Mikrokontroller Klubban végzünk. Ahhoz azonban nem fér kétség, hogy a foglalkozásokon részt vevő gyerkőcök ügyesednek a csavarhúzó kezelésben, probléma megoldó képességük fejlődik, szinte észrevétlenül kialakul bennük a feladatok algoritmizálásának képessége, nem utolsó sorban rájönnek, hogy a számítógép nem csupán fészbukozásra, májnkraftozásra jó, hanem programok megírására is.

Hasonló kompetenciákra szert tenni máshol is lehet, különösen erre szakosodott, profitorientált vállalkozások tanfolyamain.

Mi azonban nonprofit társaság vagyunk, az Erdőkertesi Önkormányzat biztosította lehetőségeinken túl a tagság szerény hozzájárulása a két állandó bevételi forrásunk.

Ha Ön a munkánkat hasznosnak tartja, ráadásul megengedheti magának, kérjük, hogy fontolja meg a Klub támogatását. Az Erdőkertesi Faluház és Könyvtár a Klubnak szánt támogatásokat örömmel fogadja és gondoskodik arról, hogy a teljes összeg a klubtagok ismereteinek gyarapítását szolgálja.

Kapcsolat a Faluház honlapján.

(2017.11.22. tojape)